Top 3 audioboeken van de week

Deze week drie nieuwe audioboeken tips van Storytel. 

Audioboek cover Waarom jagen we onszelf zo op?

1. Waarom jagen we onszelf zo op – Janneke Gieles | voorgelezen door Roel Fooij

Voel je je als een hamster die eindeloos in z’n molentje rent, zonder vooruit te komen? Schrale troost: je bent niet de enige – veel mensen hebben het gevoel dat hun dagen steeds voller worden. Waarom we het zo druk hebben; en hoe we weer ruimte kunnen maken voor wat écht belangrijk is.

Een rustgevend audioboek voor iedereen die zich opgejaagd voelt.

Begin met luisteren!

Audioboek cover Wraakengel

2. Wraakengel – geschreven en voorgelezen door Isa Maron

Lara denkt dat ze het goed voor elkaar heeft, maar dan wil haar man ineens van haar scheiden. Ze werkt als koerier voor haar schoonzus, en wordt tijdens een klus opgepakt op verdenking van drugshandel. Hoe zijn die drugs in haar auto terecht gekomen? Kan haar schoonzus er iets mee te maken hebben? Alsof het allemaal nog niet erger kan, dreigt de recherche met een langdurig voorarrest, gevolgd door een lange gevangenisstraf…

Begin met luisteren!

Audioboek cover Ready player one

3. Ready Player One – Ernest Cline | voorgelezen door Maarten Smeele

We schrijven 2044. Sinds de Grote Recessie leeft een aanzienlijk deel van de wereldbevolking in schrijnende armoede. Als James Halliday kinderloos sterft, laat hij de hongerende mensheid een fantastisch spel na: OASIS, een onlinegame die door miljarden spelers tegelijk gespeeld kan worden. Kort na zijn dood blijkt dat hij drie sleutels in het spel verstopt heeft, die leiden naar een kluis waarin de rest van zijn erfenis ligt opgeborgen. Wie de sleutels vindt, wordt in één klap multimiljonair. De jacht op de sleutels voert honderdduizenden nerds, geeks en gamers terug naar de jaren tachtig van de twintigste eeuw, de tijd waarin Halliday opgroeide. In de popcultuur van the eighties gaan ze op zoek naar aanwijzingen – en naar geluk.

Begin met luisteren!

Top 3 audioboeken van de week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s