Leo Alkemade leest nieuw seizoen van ‘Tweede kans’

Leo Alkemade 2.jpg

Acteur en cabaretier Leo Alkemade is de voorlezer van het tweede seizoen van de Storytel Original Tweede kans, een tiendelige audioserie geschreven door Martyn van Beek. De nieuwe serie is vanaf april exclusief te beluisteren via Storytel.

Ook het tweede seizoen van Tweede kans speelt zich af rond The Second Chance Initiative, dat vrouwen “met een verleden” een kans op een verse start biedt. Naast Valerie Vermeer, de hoofdpersoon uit het eerste seizoen, maken we kennis met Roelof Duursma, een donkere, door wraak gedreven figuur.

Martyn van Beek kwam zelf met het idee om de Tilburgse acteur te vragen: “Leo kennen we van zijn komische rollen. Dit soort acteurs heeft vaak ook een heel donkere kant. Die kant is perfect om de rol van Roelof neer te zetten. Mede daardoor hebben we ervoor gekozen om dit keer een mannelijke voorlezer te vragen.”

Het eerste seizoen van Tweede kans werd voorgelezen door Hanna Verboom, die daarvoor de Hebban Luisterboek Award 2017 ontving. De serie gooide ook hoge ogen bij de Storytel abonnees: deze stond wekenlang bovenaan de lijst van best beluisterde audioboeken. Seizoen 1 is inmiddels ook in het Zweeds verschenen.

 

Leo Alkemade leest nieuw seizoen van ‘Tweede kans’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s