Win een meet and greet met B.A. Paris

baparis_banne

Op 28 augustus is bestsellerauteur B.A. Paris (Gebroken & Achter gesloten deuren) in Nederland en jij kunt haar ontmoeten! We geven 20 x 2 kaarten weg.

Meedoen is heel makkelijk! Ga naar deze pagina en voer je naam en e-mailadres in. Simpel toch?

Klik hier om mee te doen.

Over B.A. Paris

Na het grote succes van Achter gesloten deuren bevestigt B.A. Paris met Gebroken haar status als queen of domestic crime. Ze is van Frans-Ierse komaf en groeide op in Engeland. Momenteel woont ze in Frankrijk, waar ze met haar man een talenschool heeft opgezet. Ze heeft ook een tijd in Nederland doorgebracht. Gebroken is haar tweede thriller.

Gebroken

Na het grote succes van ‘Achter gesloten deuren’ bevestigt BA Paris met ‘Gebroken’ haar status als queen of domestic crime. Het begon die avond in het bos. Cass Anderson stopte niet om de vrouw in de auto te helpen, en nu is zij dood. Sindsdien wordt Cass elke nacht gebeld door iemand die zwijgt en ze weet zeker dat ze in de gaten wordt gehouden. Door het enorme schuldgevoel begint ze dingen te vergeten: of ze haar medicijnen heeft ingenomen, wat haar alarmcode is, en of er echt bloed zat op het keukenmes…

Begin met luisteren

Achter gesloten deuren

Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.

Begin met luisteren

Win een meet and greet met B.A. Paris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s