Maak kennis met: Julia Menken!

Op maandag 10 juli verschijnt Julia Menken: een nieuwe audioserie, geschreven door Chantal van Mierlo en voorgelezen door Loes Haverkort. Deze spannende misdaadserie is exclusief als Storytel Original te luisteren bij Storytel: de streamingdienst voor luisterboeken en e-books.

juliamenken_2000x1334.jpg

Gedragsdeskundige Julia Menken werkt als een van de weinige ‘profilers’ bij de Nederlandse Politie. Na een traumatische ervaring drie jaar geleden, werkt ze uitsluitend aan cold cases. Maar als het verminkte lichaam van een 15-jarige jongen wordt gevonden, maakt juist deze ervaring haar de meest geschikte persoon voor de zaak. Julia wordt gedwongen de confrontatie met het verleden aan te gaan…

Chantal van Mierlo woont sinds 2001 in Duitsland en werkte daar in verschillende functies in de marketing en PR. Ze  schreef tot nu toe twee thrillers: De nummers en Het isolement.  Julia Menken is haar eerste audioserie.

Loes Haverkort  groeide op in het Twentse Wierden en speelde in vele films, televisieseries en theaterstukken, waaronder Celblok H, De soldaat van Oranje, Vechtershart en Voor elkaar gemaakt.  In 2015 werd ze genomineerd voor een Gouden Kalf voor haar rol in misdaadserie De jacht.

Seizoen 1 van Julia Menken: vanaf 10 juli exclusief bij Storytel!

Maak kennis met: Julia Menken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s