Birgit Schuurman leest nieuwe Storytel Original van Corine Hartman: Solomon

Op maandag 12 juni verschijnt Solomon: een nieuwe audioserie, geschreven door Corine Hartman en voorgelezen door Birgit Schuurman. Deze spannende misdaadserie is exclusief als Storytel Original te luisteren bij Storytel.

solomon_2000x1334.jpg

In Solomon maken we kennis met rechercheur Malou Solomon (alias Rijcken) en haar nieuwe partner Nick Flint. Het tweetal krijgt de opdracht om de dood van de dochter van een vooraanstaand politicus te onderzoeken. Als het onderzoek naar een drugsnetwerk leidt, kiezen Malou en Nick voor de aanval als beste verdediging. Maar dat blijkt levensgevaarlijk voor het duo, dat nog op elkaar ingespeeld moet raken.

Corine Hartman schreef ruim vijftien thrillers, werd diverse malen genomineerd voor De Gouden Strop en won meerdere malen de Crimezone Award. Haar meest recente thriller Sluipend gif ontving lovende recensies van onder meer Trouw en de Volkskrant.

Birgit Schuurmans carrière wordt gekenmerkt door veelzijdigheid: zangeres, presentatrice en actrice in films, op televisie en toneel. Voor haar rol in Pijnstillers werd ze genomineerd voor een Rembrandt Award voor beste Nederlandse actrice.

“Op weg naar de tweede voorleessessie zat ik me echt af te vragen: hoe zit dit? Wie heeft dat gedaan? Ik had echt heel veel zin om verder te lezen. Dan weet je dat ’t goed zit.”
– Birgit Schuurman
“Beeldende scènes wilde ik schrijven, die je al luisterend voor je ziet. Dat is Solomon geworden. De meeslepende stem van Birgit Schuurman is voor mij de kers op de taart.”
– Corine Hartman


Vanaf 12 juni bij Storytel: Solomon. Zet deze razendspannende serie nu vast op je boekenplank!

Birgit Schuurman leest nieuwe Storytel Original van Corine Hartman: Solomon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s