Spannende (audio) Boekenweken

Van 3 t/m 19 juni zijn het de Spannende Boekenweken. Daar maken we bij Storytel natuurlijk fluitend de Spannende Audioboekenweken van. Bij Storytel immers genoeg spannende boeken te beluisteren. Vanaf vandaag zit daar ook het geschenk van de Spannende Boekenweken bij: Vector van Simon de Waal.


vector


Vector gaat over een demente oude man in een tehuis in Rusland. Hij krijgt regelmatig bezoek van zijn zoon. Zijn vader reageert bijna nergens meer op. De zoon krijgt in de gaten dat hij niet de enige is die zijn vader bezoekt, ook een andere man verschijnt regelmatig en die krijgt wel reacties van de oude man, met name als het woord Vector valt.

De zoon gaat op onderzoek uit, er is hier iets gebeurd wat hij niet weet en wat zijn vader is vergeten. Zijn zoektocht brengt hem weer terug naar Nederland waar de zoon is opgegroeid, het blijkt te gaan om ampullen met het levensgevaarlijke Marburg virus. Als die in verkeerde handen vallen, dan zijn de gevolgen niet te voorzien. Zijn vader heeft, na plotselinge sluiting van het instituut waarbij hij werkte, de ampullen proberen te verbergen, maar nu is de jacht op de kostbare inhoud heropend.

Voorlezer: Monic Hendrickx

Begin direct met luisteren! 

Spannende (audio) Boekenweken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s