Valentijnsdag – win door te geven!

Valentijnsdag_header

Het is bijna Valentijnsdag. Tijd om weer eens te bewijzen dat je echt van je geliefde houdt. Of natuurlijk om je geheime crush te verrassen met iets super romantisch en origineels.

Spread the love
Ik wil je uitleggen hoe je iedereen die jij lief vindt kunt verrassen met een portie luistergeluk. Iedereen? Ja, IEDEREEN. We maken er ook nog eens een wedstrijdje van, want als jij degene bent die het meeste audioboeken cadeau doet, win je zelf een Urbanears headset en 6 maanden Storytel. Spread the love!

Wat moet je doen?
Stap 1. Zoek het boek dat je cadeau wilt doen op onze website.
Stap 2. Klik op ‘Geef cadeau’.
Stap 3. Vul het e-mailadres van de ontvanger in en schrijf een persoonlijke boodschap.
Stap 4. Klik op ‘Verzenden’ en je cadeau zit in de mailbox van de gelukkige!

sendgiftcombined

Pas op: deze Cupido-actie is niet anoniem. Jouw Valentijn zal zien dat jij de afzender bent. Romantische gevolgen op eigen risico!   😉

Wij belonen de vijf gulste gevers met een headset van UrbanEars en een Storytel giftcard voor 6 maanden (whaa)!

Weet je niet welk boek je cadeau moet geven? Hieronder drie liefdevolle tips.


Modern Romance van Aziz Ansari (ENG)

ansari

In dit audioboek vertelt de Amerikaanse comedian Aziz Ansari hoe het is om in deze moderne tijd single te zijn. Hoe ga je om met al die apps zoals Tinder, Happn en wat er allemaal nog meer op de markt is? Wat moet je als iemand niets terugstuurt maar allerlei foto’s op social media plaatst? Lijdzaam toekijken? Hij deed onderzoek met een socioloog (Erik Klinenberg) naar date culturen over de hele wereld en geeft zijn eigen komische blik op het modern vrijgezellenleven.

Dating is een groot thema in al het werk van Aziz Ansari. In zijn stand-up comedy shows komt het regelmatig aan bod en het is de rode draad in zijn Netflix Original serie Master of None. En nu dus een heel boek over moderne romantiek.

Beste luistermoment: tijdens die enorme berg afwas die je al de hele week laat staan. Aziz Ansari leest zelf voor dus het ook nog eens lachen geblazen.

Geef Modern romance cadeau!


The Rosie Project van Graeme Simsion (NL/ENG)

rosieproject

De bestseller van Australier Graeme Simsion is niet voor niets een bestseller. Het is een enorm grappig verhaal over een autistische universiteitsmedewerker (Don Tillman) die op zoek is naar een vrouw. Hij heeft een lijst met eisen opgesteld waaraan zijn aanstaande wederhelft aan moet voldoen. En daar is Rosie, die aan geen enkele eis voldoet. Match made in heaven, nietwaar?

Een heerlijk boek om bij weg te zwijmelen, door je tranen heen te lachen en met een warm gevoel aan terug te denken. Bij Storytel te beluisteren in het Nederlands en het Engels.

Beste luistermoment: in de trein op weg naar werk. Terwijl iedereen met licht slaperig en/of chagrijnig hoofd naar zijn smartphone zit te koekeloeren kun jij met een grote glimlach luisteren naar de romantische rariteiten van Don Tillman.

Geef The Rosie Project cadeau!


Ik geef je de zon van Jandy Nelson (NL)

jandynelson

Hier hoeven we eigenlijk geen woorden aan vuil te maken. Dat deed Myrthe Spiteri al. Toch even een opfrisser nodig waar dit boek over ging en waarom het zo goed is? Met alle liefde en plezier vertel ik nogmaals waar dit boek over gaat, het is namelijk mijn favoriete YA-boek en ook dat van jou, geloof me maar.

Jude en haar tweelingbroer Noah zijn onafscheidelijk, totdat er iets tragisch gebeurt waardoor ze compleet uit elkaar groeien. Noah probeert ondertussen zijn homoseksualiteit een plek te geven, terwijl Jude een verschrikkelijke eerste keer heeft gehad en steeds meer in zichzelf keert. Wisselend tussen de perspectieven van Jude als ze zestien is, en Noah als hij dertien is, komt de lezer er langzaam achter wat er is voorgevallen en hoe dat deze tweeling voor de belangrijkste jaren uit hun leven uit elkaar heeft gedreven.

Beste luistermoment: ’s avonds in bed, vlak voor het slapengaan (vergeet de timer niet aan te zetten), ’s ochtends als je wakker wordt (vergeet niet aan je dag te beginnen).

Geef Ik geef je de zon cadeau cadeau!

Veel luisterplezier en fijne Valentijnsdag gewenst!

Liefs, Anna van Storytel

Valentijnsdag – win door te geven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s