Laatste Harry Hole-thriller

Header_jo_nesbo

De tiende en laatste Harry Hole-thriller is nu te beluisteren bij Storytel! In 1997 publiceerde Jo Nesbø het eerste deel, Vleermuisman, met de aan drank verslaafde politiecommissaris in de hoofdrol. Politie, de titel van het laatste deel, verscheen in 2013 en is nu ook beschikbaar als audioboek.

Nesbo_harry_hole_10In Politie vecht een patiënt voor zijn leven op de intensive care van het nationale ziekenhuis in Oslo. De man wordt in verband gebracht met de ontdekking van een machtig drugskartel dat de straten van Oslo in zijn greep had, zijn naam is een goed bewaard geheim. Ondertussen worden verschillende mysterieuze moorden gepleegd. Alle slachtoffers zijn politieagenten en hun lichamen worden gevonden op plaatsen delict van onopgeloste moorden. Proberen de voormalige drugsbaronnen hun greep op de politie verder te vergroten door angst te zaaien, of zijn er andere krachten aan het werk?
Nieuwsgierig? Luister nu naar Politie!

Bekijk hier een interview met Jo Nesbø over Politie.

De overige negen delen van de Harry Hole-reeks.

nesbo_harry_hole_1_tm_9.png

Laatste Harry Hole-thriller

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s