Audioboeken om de herfst mee te overleven!

Amsterdam in de regen
Het is officieel koud nu in ons land. Tijd voor winterjassen, handschoenen en sjaals als je naar buiten gaat. Beter nog: binnenblijven en naar audioboeken luisteren.

Op het moment van schrijven regent het in Amsterdam en zijn we bij Storytel plannen aan het maken voor 2016. We hebben net een enquête gehouden en zijn de resultaten aan het bekijken. Daarnaast hebben we bedacht met welke audioboeken je de herfst goed doorkomt zonder dat je doorhebt dat het herfst is. Deze Herfstlijst bevat ijzersterke romans waar je het warm van krijgt, bestsellers van het hoogste niveau, tranentrekkers, grote en kleine namen en iets voor hem en voor haar. Wellicht heb je deze audioboeken allang beluisterd maar je kunt ze in dat geval goed aanraden aan een vriend of vriendin.

Bekijk de complete lijst en lees hieronder wat we te zeggen hebben over drie uitgelichte titels.

rosieHet Rosie Project
Een van de leukste boeken van 2014 met de aimbabele Don Tillman in hoofdrol. Licht autistisch (laat dat ‘licht’ maar weg) en op zoek naar een vrouw.

Waarom dit boek je de herfst doet vergeten
Je zult om dit boek hardop lachen, verliefd worden op Don en tot het laatste woord met een samengeknepen hart ademloos luisteren. Het is niet alleen hart- maar ook zielverwarmend wat er in Het Rosie Project gebeurd.


100-jarigemanDe 100-jarige man die uit het raam klom en verdween
ALlan wordt 100 en dat moet groot gevierd worden in het bejaardentehuis. Vlak voor het feest losbarst klimt hij uit het raam en verdwijnt.

Waarom dit boek je de herfst doet vergeten
Je zult genieten van elke stap die Allan zet. Je gaat met hem mee op reis door en krijgt de grootste sympathie voor hem. Gewoon de boel de boel laten en alles om je heen vergeten. Doet Allan ook.


hendrikgroenPogingen iets van het leven te maken
Misschien wel een beetje de Nederlandse versie van De 100-jarige man. In dit boek schittert Hendrik Groen, 83 1/4 jaar oud en het leven nog lang niet moe.

Waarom dit boek je de herfst doet vergeten
Hendrik Groen laat zien dat zijn leven uit veel meer bestaat dan koffie en geraniums. Je krijgt een uniek inkijkje in het leven van iemand in de herfst van zijn leven en juist daarom vergeet jij de herfst van buiten.

De complete lijst bekijk je op Storytel.nl. Fijne herfstvakantie!

P.S. Ben je nog geen abonnee bij Storytel? We hebben een speciale herfstvakantie-actie! Ga naar storytel.nl/herfstvakantie en probeer Storytel 30 dagen gratis uit!

Audioboeken om de herfst mee te overleven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s